Contact

Mocht je tegen vragen aanlopen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder!

Stuur me een bericht

Contactgegevens

Celien van Dalen
Staatssecretarislaan 7
8015 BA Zwolle
Tel. 06-53945165
E-mail: info@reflex-zwolle.nl

Veelgestelde vragen

Wanneer je hebt gelezen over het programma RefleX Natuurlijk (w)eten en over verschillende recepten die je kunt downloaden, kan ik me voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder geef ik antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan hoor ik dat graag. Stuur me een bericht en ik geef je je antwoord.

Moet ik een dieet volgen?

Wanneer je dit programma gaat volgen, ga je stap voor stap je voedingspatroon bekijken en aanpassen. Dit houdt niet in dat je op droge crackers en blaadjes sla moet leven: zéker niet! Ik laat je graag zien dat gezond(er) worden en afvallen juist met afwisselende voeding kan.

Hoe is het programma opgebouwd?

Het programma bestaat uit 9 modules. Per module vind je een inleidende video voor de theorie en een begeleidende video voor de oefeningen en opdrachten. Daarbij krijg je 6 bonuslessen en 8 documenten met uitleg van de opdrachten.

Wanneer heb ik toegang tot het programma?

Na je betaling kun je een account aanmaken. Nadat deze gecontroleerd en goedgekeurd is, is je account actief en kun je direct met de eerste module beginnen.

Heb ik direct toegang tot alle onderdelen van het programma?

Omdat het programma veel informatie bevat en het belangrijk is dat je de lijn in het programma volgt, krijg je de informatie druppelsgewijs. Zodra je een module hebt afgerond, krijg je automatisch toegang tot de volgende.

Als ik een module heb afgerond moet ik dan wachten op de volgende?

Zodra je een module hebt afgerond, krijg je direct toegang tot de volgende. Hierdoor kun je het programma op je eigen tempo volgen.

Is er begeleiding of moet ik het alleen doen?

In principe volg je het programma zelfstandig. Daarnaast krijg jij je eigen persoonlijke RefleX Natuurlijk (w)eten coach aangewezen. Hier kun je terecht met vragen of kun je aangeven als het je even niet lukt. Dankzij haar kennis en ervaring uit de praktijk, kan zij je bijstaan en verder helpen.