Masterclass, Online programma & de RefleX gezond boekenserie

Vegetarisch eten & weten

Dit is het tweede deel van de RefleX gezond serie. Dit e-book is tevens als boek verkrijgbaar. In dít deel laat ik je inspirerende gerechten zien, verrassende combinaties, de mogelijke valkuilen wanneer je begint met je vegetarische leefstijl. Als orthomoleculair voedingsspecialist en therapeut zie ik er op toe dat de recepten zijn opgebouwd uit volwaardige plantaardige bronnen. Ik laat je zien hoe eenvoudig en verrassend vegetarisch eten kan zijn. En er is aandacht voor mogelijke nutriëntentekorten die kunnen ontstaan als je ‘zomaar’ start met vegetarisch eten.

Op weg om je vegetarische balans te vinden met natuurlijke, voedende voeding!

 

E-book Vegetarisch eten en weten - RefleX Gezond serie

(h)eerlijke feestrecepten

Dit is het eerste deel van een nieuwe boekenserie: de RefleX gezond serie. Dit boek is tevens als e-book verkrijgbaar. In deze serie komen, naast lekkere en gezonde recepten, gevarieerde onderwerpen aan de orde. In dít boek vind je 53 recepten: van kleine lekkernijen t/m voor-, hoofd-, en nagerechten. Ook aan de kinderen wordt gedacht!

 

Online Masterclass Detox

Je kunt nu goed en veilig beginnen met detoxen dankzij deze Online Masterclass Detox! Vind hieronder wat meer over de inhoud en ontdek wat het volgen van de masterclass voor jouw lichaam en gezondheid kan betekenen. 

Het programma bevat:
22 modules
Praktische opdrachten
Heldere uitleg volgens een duidelijk stappenplan
Te volgen in je eigen tijd en op je eigen tempo

Masterclass Detox

Online Programma RefleX Natuurlijk (w)eten

Je kunt nu van start met het RefleX Natuurlijk (w)eten programma! Vind hieronder wat meer over de inhoud van het programma en kom er achter wat het programma voor jou kan betekenen. 

Het programma bevat:
9 modules
6 bonuslessen
8 documenten met uitleg van de opdrachten
Video-uitleg
Persoonlijke begeleiding van je eigen coach

Online programma RefleX Natuurlijk (W)eten